Vepřová moučka  -  Pork (porcine, swine) meal

Zařazení

  • bílkovinné krmivo
  • krmivo živočišného původu

Popis a charakteristika

  • Získává se po vaření vepřových surovin, sestávající převážně z částí masa, vnitřností a kostí prasat

  • Zpracovává se přísně v souladu s předpisy.

  • Může být vyrobená pouze z produktů 3. kategorie

  • Většinou obsahuje antioxidanty, aby se zabránilo oxidaci tuků.

Možná rizika, antinutriční látky

  • žluknutí - nutné přidávat antioxidanty

Využití ve výživě jednotlivých druhů a kategorii zvířat

Přežvýkavci

  • Použití vepřové moučky ve výživě přežvýkavců je zakázáno


Prasata

  • Použití vepřové moučky ve výživě prasat je zakázáno

Drůbež

  • Použití vepřové moučky ve výživě drůbeže je zakázáno

Ryby

  • Relativně vysoká stravitelnost bílkovin (83-89%) a nižší stravitelnost energie (68-83%)

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky